Épületgépészeti berendezéseinek, napkollektor, gázkazán, vegyestüzelésű kazán, faelgázosító kazán, pellet kandaló és pelletkazán összehangolt vezérlésével, a helyiségek hőmérsékletének egyedi szabályzásával jelentős energiamegtakarítás érhető el. Ehhez kínáljuk épületgépészeti vezérlések széles palettáját.

Épület automatizálás

Gépészeti vezérlések, vezérlő és szabályzó rendszerek energiatakarékossága abban rejlik, hogy teljesen igazodik a megrendelő igényeihez, mindig csak annyi energiát és csak oda küldünk ahol éppen szükség van rá.  
                                                                                                                                                                                                                                       3 jaratu
A rendszer elektromos felépítése keringető szivattyúkbóltermosztátokbólmotoros szelepekből állnak, melyek elektromos árammal működnek és ahhoz, hogy a fűtés és a melegvíz ellátás megfelelően működjön, ezeket a készülékeket egy egységes rendszerben össze kell kötni. Egy ilyen vezérlés lehet egészen egyszerű, néhány relével megvalósítható, de lehet a vezérlés csúcsát képező PLC-s automatika is.
A teljes épületautomatizálás tovább gondolva az egyes elemek vezérlőegységeit egyesíti és éri el, hogy egy intelligens házban egy vezérlőegységen keresztül kezelhessük az otthonunk rendszerre kötött összes elektronikai eszközét, legyen az fűtés-hűtési rendszer, világítás- vagy árnyékolás technika, vagy biztonsági rendszer.
Webkatalógusunkban található kazán vezérlés, napkollektor vezérlés, zónavezérlés, plc vezérlés, szobatermosztát, melyről részletes leírásokat talál és árakról is tájékozódhat.

Nálunk vásárolt gépészeti vezérlések beszerelésére telefonos segítségnyújtást tudunk adni, mely itt érhető el!

Kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül érdeklődésének megfelelően: