Az EUROSTER Lengyelország egyik legnagyobb mikroprocesszoros vezérlő műszer gyártója,az EUROSTER 11WB vezérlés szilárd tüzelésű kazánokhoz (faelgázosító kazánok, vegyestüzelésű kazán) lett kifejlesztve.

Euroster 11WB ventillátoros kazánvezérlő

Az EUROSTER 11WB vezérlés szilárd tüzelésű kazánokhoz (faelgázosító kazánok, vegyestüzelésű kazán) lett kifejlesztve. Egyenletesen vezérli az égési folyamatot. Optimalizálja a kazán működését.

 

Az EUROSTER 11WB kazán vezérlés egy modern mikroprocesszoros vezérlő, mely alkalmazható faelgázosító, illetve vegyestüzelésű kazánokhoz. A kazán vezérlő nagy előnye a grafikus kijelző, amely segít a beállítás és ellenőrzés folyamatában. A kazán vezérlő a fűtés keringető szivattyúját, illetve hmv, vagy puffer szivattyút vezérli, valamint a csatlakoztatott ventilátort egy speciális algoritmus alapján.

 

Az EUROSTER 11WB vezérlő további előnye, hogy stabilizálja a vízhőmérsékletet, illetve a tüzelőanyag felhasználási idejét növeli azáltal (hosszabb égésidő), hogy a vezérlő figyeli a vízhőmérséklet beállított értékhez képesti növekedését, így modulálva a ventilátort. Ha a vezérlő elérte a beállított értéket, átvált takarékos szinten tartási (parázstartási) üzemmódba. A vezérlőben meghatározható a ventilátor maximum teljesítménye fűtési idő alatt, amivel csökkenthető a kilépő füstgáz hőmérséklet.

 

1. EUROSTER 11 WB vezérlő 
2. Hmv érzékelő
3. Hmv vagy puffer tároló
4. Szivattyú
5. Kazán
6. Ventilátor
7. Kazánérzékelő
8. Szivattyú
9. Fűtőtest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az EUROSTER 11WB kazán vezérlő alkalmas hőmérséklet különbség számításra, ami a puffer töltés alkalmazását teszi lehetővé azáltal, hogy a szivattyú csak abban az esetben indul, ha a kazán melegebb a beállított különbségi értéknél. Így a puffertartályt a megtermelt hővel csak töltjük, de nem hűtjük vissza.

A ventilátor szabályzásról egy speciális algoritmus gondoskodik, amely figyeli a vízhőmérséklet emelkedési dinamikáját: a beállított értékhez képest csökkenti a fordulatot, ezáltal normalizálja a füstgáz hőmérsékletet. Ha a kazán elérte a beállított vízhőmérsékletet, a ventilátor átkapcsol rövid időre intenzív működésre, melynek előnye a kazánban a hőtartalék képzése. Így biztosítja a stabil vízhőmérsékletet és a nyújtott égési folyamatot.

1. Beállítási paraméterek 
2. Kazán hőmérsékletérzékelő.
3. Kézi üzemmód – az aktuális szivattyúikon megjelenik hmv/kf (az üzemmód aktiválása után a készülék automatikusan visszakapcsol).
4. Riasztás – villog a kijelző riasztás esetén (érzékelő-szakadás, vészhőmérséklet).
5. Működési állapot.
6. Ventilátor.
7. Hmv vagy puffer szivattyú.
8. KF szivattyú.
9. Hmv vagy puffer hőmérséklet.
10. Kazán hőmérséklet.
11. Hmv érzékelő.
12. Prioritás (ha a „p” aktív, akkor hmv, vagy puffer prioritás - elsődlegesség üzemmód van érvényben).

 

Vezérlő felszereltsége:

- egyszerű kezelhetőség és üzembehelyezés

- könnyen elenőrizhető működési folyamatok

- grafikus LCD kijelző

- fejlett mikroprocesszoros vezérlő

- 2 hőmérséklet érzékelő

- csatlakozó kábelek

 

Vezérlővel kezelt funkciók:

- üzemmód választás lehetőség

- HMV prioritás

- 2 szivattyú egyidejű vezérlése

- anti-stop funkció

- ventilátor moduláció

- begyujtást figyelő funkció

- parázstartás funkció

- kialvás figyelő funkció

- választható KF vagy HMV szivattyú, illetve KF vagy puffer szivattyú

- Hő különbség számítás (puffer alkalmazás)

- érzékelők kalibrálása

- túlforrás védelem


 

Az EUROSTER Lengyelország egyik legnagyobb mikroprocesszoros vezérlő műszer gyártója, aki egész Európába szállít épületgépészeti vezérléseket. Minden EUROSTER vezérlő grafikus kijelzővel, vagy magyar menüpontokkal, és érthető kezelési útmutatóval rendelkeznek.

 

Garancia a vezérlőre 24 hónap.

 

 
Eladási ár: 44.800 Ft
 
euroster-11wb-d