A helyiségek zónánkénti szabályzásával jelentős energiamegtakarítás érhető el. Az energiamegtakarítás mértéke elérheti a 20 % is. Ezért javasoljuk ha lehetséges a helyiségek egyedi fűtésszabályzását.

Zóna vezérlés

zónavezérléssel energiát takaríthat meg. A lakásban zónakörök kialakítását teszi lehetővé, és ezáltal egyedileg szabályozható a helyiségekhez tartozó fűtéskörök. Meglévő és kialakítandó fűtésrendszerekhez is lehet alkalmazni. Segítségével mindig annyi energiát küldünk és csak oda ahol szükség van rá. A zónavezérlések vásárlása előtt megfontolandó az ár mellett az esztétika is mivel ezek a készülékek egy része jól látható helyen a lakásban helyezkednek el és a lakáshoz legjobban illeszkedő készülékkel lesz megelégedve az ügyfél. Technikai tudásukat nézve létezik távoli webes elérést biztosító zónavezérlő rendszer is, mellyel otthonunktól távol is tudjuk vezérelni fűtésrendszerünket, akár okostelefonunkról is.
zóna vezérlés heat zone contor
 Vállaljuk épületgépészeti vezérlések tervezését, telepítését. Nálunk vásárolt épületgépészeti vezérlések beszereléséhez beüzemeléséhez, telefonos segítségnyújtást tudunk adni, melyet itt érhet el!