Az EUROSTER Lengyelország egyik legnagyobb mikroprocesszoros vezérlő műszer gyártója, az EUROSTER T6 vezérlő többzónás fűtésrendszerek kiszolgálására lett kifejlesztve.

Euroster T6 Zónavezérlés

Az EUROSTER T6 vezérlő többzónás fűtésrendszerek kiszolgálására lett kifejlesztve. A vezérlő előnye, hogy a különálló fűtési körök kapcsolóit egy központi vezérlődobozba lehet bekötni, ezért az EUROSTER T6 vezérlő megkönnyíti és gyorsítja a gépészeti kivitelezést, és segíti a fűtésrendszer működésének áttekinthetőségét, biztonságát.

 

Az EUROSTER T6 vezérlődobozon szivattyú, szelep működését jelző LED-ek kerültek elhelyezésre, melyek információt adnak az aktív termosztát működéséről, hálózati betáplálásról és egyéb berendezés indításáról.

 

Az EUROSTER T6 vezérlő központi fűtés segédszivattyú vezérlésére és a rendszerben működő más szivattyúk, illetve elektromos zónaszelepek vezérlésére, a potenciál független kimeneten egyéb készülék (pl.gázkazán) indítására szolgál. A vezérlő feladata, hogy bekapcsolja a sorkapocsra csatlakoztatott szivattyút, vagy szelepet, ha a csatlakoztatott szobatermosztát aktív jelet küld. A vezérlő bármely sorkapocs egysége egymástól függetlenül működteti a hozzákapcsolt gépészeti berendezéseket a hozzá csatlakoztatott szobatermosztát jelére.

 

Az EUROSTER T6 vezérlődobozban hat darab szobatermosztát jel fogadására alkalmas sorkapocs található, az általuk szabályozható berendezések az alábbiak:

 

6 db szivattyú, vagy szelep - egymástól függetlenül vezérelve
1 db segéd szivattyú
1 db potenciál független kimenet

 

A segédszivattyú és a potenciál független kimenet bármelyik termosztát jelre működik.
A vezérlőben elhelyezésre került potenciál független kimenet (COM-közös; NC-nyitó; NO-záró)
A T6 vezérlőben elhelyezett biztosíték, illetve zavartalan működés esetén világító LED jelző szolgálja a berendezés biztonságát.

 

-egyszerű kezelhetőség és üzembehelyezés

- könnyen ellenőrizhető működési folyamatok (működést jelző ledek)

- potenciál független kimenet

- kisméretű készülék

- 6db termosztát és 6db zónaszelep kezelése

- szivattyúk és szelepek indítása akár 6 szoba termosztát jel alapján

- egyéb berendezés indítása a potenciál független kimenet által

- főköri szivattyú vezérlése


 

Az EUROSTER Lengyelország egyik legnagyobb mikroprocesszoros vezérlő műszer gyártója, aki egész Európába szállít épületgépészeti vezérléseket. Minden EUROSTER vezérlő érthető kezelési útmutatóval rendelkezik.

 

Garancia a vezérlőre 24 hónap.

 

 
Eladási ár: 21.900 Ft
 
euroster-t6-b