Fűtési rendszerek vegyszeres átmosása Fernox Cleaner F5 Express-el.

Fernox Cleaner F5 Express

Fernox Cleanor F5 Express

ACleaner F5 Express olyan aeroszol termék, amely gyorsan és egyszerűen beadagolható a rendszerbe bármiféle felfordulás vagy a felhasználónak okozott kényelmetlenség nélkül. Mint minden Fernox Cleaner, a Cleaner F5 Express ténylegesen semleges tisztító. A Cleaner F5 Express arra szolgál, hogy az üzembe helyezés előtt megtisztítsa az új berendezéseket a BS7593:1992 szerint, eltávolítva az áramlási maradványokat és az egyéb telepítési törmeléket, segítse a rendszer élettartamának meghosszabbítását. A Cleaner F5 Express a Fernox Powerflow MKII, MKIII géppel és a nagyteljesítményű öblítő gépek minden ismert típusával együtt alkalmazható a  törmelék, iszap és vízkő eltávolítására a meglévő rendszerekből. Így helyreállítja a fűtés hatékonyságát, és megszünteti a kazán zaját az erősen szennyezett rendszerekben.
A Cleaner F5 Express semleges, nem veszélyes termék, amelynek jó az inhibitoros képessége, és kompatibilis a fűtési rendszerekben általában használt minden fémmel és anyaggal.
A Fernox Cleaner F5 Express 280 ml-es aeroszol palackokban kerül szállításra univerzális applikátor készlettel. A Fernox Cleaner F5 Express nem minősül veszélyesnek. De mint minden vegyi anyag esetében: gyermekektől távol tartandó. Ha a bőrre vagy szembe kerül, haladéktalanul le kell öblíteni bő vízzel. Viseljen megfelelő kesztyűt.

 
Eladási ár: 7.620 Ft