A termék kiváló a kisebb rendszer és csőillesztési szivárgások tömítésére, a közvetett fűtési rendszerek minden típusán alkalmazható.

Leak Sealer szivárgástömítő

Leak Sealer szivárgástömítő

Ez a termék kiváló a kisebb rendszer és csőillesztési szivárgások tömítésére, a közvetett fűtési rendszerek minden típusán alkalmazható. Egy könnyen alkalmazható anyag a csőillesztési és szeglyuk méretű szivárgások tömítésére, és együtt használható más Sentinel termékekkel is. A Sentinel Leak Sealer nem okoz dugulásokat a rendszeren belül.

1 liter Sentinel Leak Sealer szivárgástömítő elegendő a tipikus, 8-10 fűtőtestet tartalmazó háztartási rendszerekhez. A nagyobb rendszerekhez 2 litert kell adagolni.  Az adagolás befejeztével a rendszert legalább 15 percig normál módon kell üzemeltetni – a hő kedvező hatású.

Nyitott rendszerek: Az adagolás táp- és tágulási tartálynál, by-pass betáppal, ill. Sentinel adagolóedénnyel történik.

Tömített rendszerek: Ha a rendszer üres, akkor feltöltés előtt bármely kényelmesen elérhető pontnál adagolható.  Ha a rendszer fel van töltve, akkor a Sentinel adgolóedénnyel fecskendezhető be a feltöltési helyeken, illetve egyéb hozzáférhető pontnál.

 

 
Eladási ár: 8.900 Ft