A Sentinel X800 Jetflo nagy teljesítményű öblítő- és tisztítószer, amely használható vegyes anyagokból felépített fűtési rendszerek gyors vízkőtelenítésére, illetve iszaptalanítására.

X800 Jetflo gyorstisztító

A Sentinel X800 Jetflo nagy teljesítményű öblítő- és tisztítószer, amely használható  vegyes anyagokból felépített fűtési rendszerek gyors vízkőmentesítésére, illetve iszaptalanítására. Elősegíti a rendszer magas hatásfokon történő működését, és ezzel csökkenti a tüzelőanyag-fogyasztást. Biológiailag lebomló öblítő- és tisztítószer, semleges pH értékkel, így elkerülve a „savazásos” eljárások összes problémáját. Korrózió gátló anyagot is tartalmaz. A Sentinel X800 Jetflo minden általánosan előforduló fémhez és ötvözethez alkalmazható, beleértve az alumíniumot is. Meglévő rendszerek gyors és hatékony tisztításához a Sentinel X800 Jetflo-t Jetflush irányváltós öblítőgéppel együtt ajánlott alkalmazni. Máskülönben a Sentinel X800 Jetflo adalékot lehetőleg normális működési hőmérsékleten keringtessük nyitott szelepek és a szivattyú maximális teljesítménye mellett legalább egy órán keresztül, vagy amíg a kívánt teljesítményt újra el nem éri. Használat után a rendszert le kell üríteni, átöblíteni, majd szükség szerint Sentinel X100 vagy X500 fagyálló inhibitor alkalmazásával feltölteni.
Adagolás: a lerakódás, elkoszolódás mértékének függvényében 2-3%-os koncentráció szükséges. Az áramlás hiánya miatt teljesen eldugult hőcserélők, csővezetékek tisztítására nem alkalmas!

 
Eladási ár: 7.900 Ft